lørdag den 28. januar 2012

De sidste dage i Sao Paulo

Vi er kede af den lange ventetid, men her kommer endelig en lille opdatering fra vores sidste par dage i Sao Paulo.

Den sidste hele dag vi havde i Sao Paulo startede vi dagen med at besoege "Banespa"bygningen, som er et kaempe hoejhus (en gammel nationalbank) midt inde i Sao Paulo by. Fra toppen af 36. etage er udsigten faenomenal ud over de mange hoejhuse der er i bymidten. Dog var besoeget paa toppen ekstremt kort, da de holder de besoegende i kort snor med max. 5 min til at kigge og tage billeder.





Om eftermiddagen tog vi en tur i en stor park, som ligger et stykke fra der hvor vi boede. Her gik vi en lang tur, spiste madpakker og saa paa springvand og meget dygtige skateboardere. Besoeget endte dog lidt mislykket, da busser kun gik tilbage til vores hostel fra den ene ende af parken, og vi derfor maatte gaa hele vejen tilbage igen, samme vej som vi kom. Da vi saa endelig kom ud af parken begyndte det at staa ned i tykke staenger. Vi kunne ikke engang naa over vejen til busstoppestedet uden at blive plaskvaade (paa trods af paraply) - saa maatte alt toej og sko toerres i toerretumbleren da vi kom hjem til hostellet.....





Om aftenen blev vi hentet af Andreia og hendes kaereste Bruno i hans laekre nye VW Jetta. Det viste sig nemlig at Bruno er ingenioer for VW i Sao Paulo, saa han og Simon havde rigeligt at snakke om. Bruno stoerste probem med jobbet var imidlertid at naar de nye modeller kom ud paa markedet var han "allerede traet af dem", fordi han jo havde arbejdet med dem 3-4 aar i forvejen (luksusproblem!)
Andreia og Bruno tog os med til en typisk brasiliansk restaurant, hvor vi fik noget meget laekkert koed, som man selv steger ved bordet, sammen med typiske brasilianske friturestegte broed med fyld i, kaldet "Pastels". Det var en rigtig hyggelig aften og Andreia og bruno var rigtig godt selskab! :-)






Paa afrejsedagen tog Andreia os med ud og kigge butikker, inden hun fulgte os til busstationen og sagde farvel. En bustur til Foz do Iguacu paa ca. 18 timer ventede foran os...

1 kommentar:

  1. Vi bliver da mere og mere misundelige. Og det er da også noget af et program i har hver dag. Respekt for jeres eventyrlyst. Herhjemme har frosten bidt sig fast og det har sneet en del. Med andre ord, det er blevet vinter i Danmark. Og det ligesom vi er gået igang med at lave 50 mtr plankeværk ind mod naboen. Det var en kold fornøjelse. Men kulde behøver i jo ikke at tænke på lige nu. Ej heller os, for på onsdag flyver vi til Singapore og ser på et sted at bo. Så kan vil vel glemme vinteren for en stund :)
    MKH, Bjørn

    SvarSlet