torsdag den 5. januar 2012

Rio!

Saa er vi endelig ankommet til Rio efter en hel dag med transport (flyturen paa 12 timer trak virkelig taender ud!). I flyet sad vi ved siden af en tysk pige, Vera, som skulle 6 uger paa ferie i Brasilien og besoege en veninde. Hun talte til vores held en del portugisisk og vi fik paa den maade meget nemt anskaffet en taxa til deling. Da vi naede hostellet var vi mere end klar til at gaa direke paa hovdet i seng....

Ind til videre har vi kun set indersiden af vores oejenlaag, det noget slidte hostel (El Misti Hostel Copacabana) og deres morgenmads"buffet" bestaaende af parisertoast, laekker vandmelon, kage(??) og smaa hvide flutes med bla. dulche de leche (en slags karamel til smoerepaalaeg).

Nu er vi saa parat til vores foerste moede med Rio, hvor vi skal ind til byen og skaffe nogle penge, vand, osv. inden vi skal paa det foerste afslappende strandbesoeg :-)

Et billede af vores sko foer rejsen (i lufthavnen) - mon ikke de ser noget anderledes ud om 5 maneder?

5 kommentarer:

  1. Hej i to. Ja 12timer i fly er lang tid. Det kan jeg godt bekræfte (8 gange i 2011, næste gang i uge 3 og så i uge 6 igen). Det er godt at høre i er kommet godt frem og er ok. Vi følger spændt med her på bloggen, så venligst opdater så vi er med på betaet!
    KH Far-Bjørn
    Også hilsen fra Mor

    SvarSlet
  2. Kære begge
    Dejligt at høre, at I er kommet godt frem. Så er det bare frem med solcremen og ned på stranden. Håber ikke DMI's vejrudsigt med regn er rigtig. Super, at I er så kvikke til at skrive på bloggen og lægge billeder ind :-)
    Knus
    mor/Vibeke

    SvarSlet
  3. Håber I nyder det-vi følger med på bloggen..... Men lige nu må i gerne skrive, at i ikke er ramt af oversvømmelserne! Er det godt med lidt varme på de vinterblege kroppe? Knus Mai

    SvarSlet
  4. Ingen oversvoemmelser her. Men rigeligt med solskoldninger :-)

    SvarSlet
  5. Ny kommentar til et snart gammelt billede: Forlanger et før/efter-billede
    Kh Jonas :)

    SvarSlet