lørdag den 24. marts 2012

Varadero

Efter at have taget afsked med Trinidad, begav vi os videre mod Varadero. Paa vej i bussen, var der pludselig nogle underlige lyde. Da vi kiggede ud af vinduet var vejen farvet helt roed. Det viste sig, da bussen holdt ind, at der var tale om krabber, som krydsede vejen i tusindvis. Paa deres vej over var flere hundrede blevet koert ned, og derfor var vejen farvet het roed/orange, af deres kroppe, som afgav en forfaerdelig raadden stank!



Efter omkring 5 timers bustur ankom vi mandag d. 19 marts til vores all inclusive hotel i ferieparadiset Varadero. Her brugte vi 3 dage paa at svoemme i det krystalklare, turkisblaa og meget lave vand, solbade paa de helt hvide strande, grave efter konkylier under sandet, laese boeger og ellers bare nyde godt af den overdaadige buffet og de laekre mojitos og pina coladas, som selvfoelgelig alt sammen var inkluderet i vores ophold! Det blev til 3 dage med ren afslapning og med tid til at goere lidt videre planlaegning for vores naeste destination Mexico. 











2 kommentarer:

  1. Hvilken bounty strand, himmelsk....

    SvarSlet
  2. Misundelse er en grim ting - men jeg er helt vildt misundelig, når jeg ser disse billeder. Det er jo at holde ferie - mens man er på ferie... Bedre kan det vist ikke blive :-)
    Mor/Vibeke

    SvarSlet