torsdag den 3. maj 2012

Los Angeles v. 1.0

Kære alle. Så er vi igen, efter en meget lang pause, klar til at fortælle jer om vores tur. Vores lånte computer, som vi har haft rigtig meget glæde af i lang tid, var desværre offer for et sidste dødsstød i San Diego. Vi har derfor været lidt frakoblet i et stykke tid, inden vi besluttede os for, at købe en iPad, så vi igen kunne komme i kontakt med omverdenen. Desværre kan vi ikke få adgang til vores billeder fra Mexico, så de sidste 2 opdateringer der fra, må desværre vente til vi kommer hjem. Til gengæld vil vi nu starte på, at fortælle jer om vores eventyr i USA!


D. 12 april klokken sent om aftenen stod vi endelig i lufthavnen i LA. Efter næsten 4 måneder i Syd- og Mellemamerika var vi for alvor kommet tilbage til civilisationen. En taxatur på 60 dyre dollars førte os til vores forudbestilte hostel i West Hollywood. Den næste morgen sov vi dejligt længe. Vi brugte dagen på at slappe af og vende os til luftforandringen. Om formiddag ringede Katrine hjem til sine forældre via. Skype, mens Simon slappede af og hørte lidt musik. Senere gik turen ned til det lokale udendørs mall for at kigge i et par butikker. Lørdag gik det meste af dagen med at blive transporteret ind til lufthavnen og få hentet vores lejebil. Vi var så heldige, at kunne vælge imellem flere forskellige, blandt andet forskellige modeller af Toyota, Ford, Nissan, Dodge og en lille Fiat 500. Simon følte sig næsten som en dreng i en slikbutik og efter flere overvejelser faldt valget endelig på en fin Ford focus fra 2012.



Søndag begav vi os så afsted mod Universal studios. Vi havde en virkelig sjov dag, hvor favoritten helt sikkert var den nye studio tur. For begges vedkommende var den nye King Kong 4D oplevelse på turen helt vild og flot! Ud over det var Katrines favorit at se Wisteria Lane fra Desperate Housewives, mens Simons nok mest var at se alle de kendte biler fra forskellige film gennem tiderne. Vi mødte også et par kendte under vores besøg i parken, blandt andet The Simpsons, Marilyn Monroe og The Lorax. "Simpsons the ride" i Krustyland var nok en af de mest sjove og innovative forlystelser vi har prøvet :-)

















































Location:West Hollywood, Los Angeles, CA

Ingen kommentarer:

Send en kommentar