torsdag den 17. maj 2012

Monterey

Fredag d. 11 kørte vi yderligere sydpå, mod Monterey, for at spendere et par dage der. Efter at have shoppet en del rundt mellem motellerne, fandt vi et godt og ikke så dyrt et. Så kunne vi endelig køre ud og få stillet den glubende sult, med en meget sen frokost. Efter frokostmåltidet kørte vi i Target (kæmpe dagligvarebutik) for at handle nogle ting ind vi manglede.

Lørdag var det store vaskedag i Monterey for os. Vi havde ikke vasket rigtig siden Mexico City (en enkelt vask i San Diego) og var efterhånden ved at være i akut mangel af underbukser og strømper. Derfor pakkede vi bagagerummet fuldt af tøj, og begav afsted mod et møntvaskeri bevæbnede med quarters. Her brugte vi hele formiddagen på at vaske og tørre tøj sammen med alle de mexicanske kvinder fra nabolaget. Om eftermiddagen skulle vi i bio igen. Denne gang skulle vi se "Dark Shadows", som er den nye film med Johnny Depp.

Søndag kørte vi til en lille sandwichbutik og købte sandwiches til at tage med ned til strandpromenaden. Vi gik en lang tur langs med stranden og satte os under et træ for at spise frokost. På en del af stranden var der skærmet af, fordi sælerne kommer op på denne tid af året for at få unger. Alligevel kunne vi kigge ind på sælerne og deres mange små søde sælunger. Efter frokost fortsatte vi turen ud mod Lovers Point, som er en park, der ligger helt ud til vandet på en klippe. Her var der mange familier der fejrede mordsdag med store pavilloner, grill og hele familien samlet. Vi kunne ikke lade være med også at tænke lidt på vores mødre. Om eftermiddagen spadserede vi tilbage igen, for senere at gå ud og gå aftensmad.

Location:Monterey, CA

1 kommentar:

 1. Hej med jer.
  Det er nogle rigtig gode billeder fra jeres world-tour.Vi er mange, der aldrig vil komme så vidt omkring.
  I vil være forandrede for altid. Godt funderet i jer selv og rustet til at gå fremtiden i møde med alle de udfordringer der hører til.
  Tak for tanken på mors dag!
  Kærligst faster Vibeke

  SvarSlet