torsdag den 17. maj 2012

Redwood National Park

Onsdag d. 2 begav vi os efter en fantastisk oplevelse i Yosemite mod endnu en, nemlig Redwoods NP nord for Eureka. Da det var en over 8 timer lang køretur besluttede vi os for først at køre til Sacramento for at spise frokost inden vi bevægede os videre opad for, at ende næsten en hel dags køretur i Eureka.

Torsdag orkede vi ikke at køre nogen steder, så vi brugte bare dagen på at sove længe, hygge os og gå en tur inde inbyen.

Fredag kørte vi så til Redwood NP, som er en samling af flere forskellige mindre nationalparker med redwoods. Vi startede med, at tage en køretur ad en sidevej gennem en skov med utallige gigantiske sequoia træer. Et stykke inde parkerede vi bilen, for at vandre en tur gennem skoven, på en sti, som blev anlagt til ære for den kvinde, der i sin tid gjorde skoven til nationalpark. Her kunne vi komme helt tæt på de specielle kæmpetræer, som flere steder var hule, så man kunne stå inden i dem. Bagefter kørte vi ad en lang populær rute gennem parken, hvor der flere steder var udkigspunkter. Her kunne man stoppe og se ud over parken, eller gå en tur på stierne. Her gik vi da også en tur mere uden mellem træerne. Redwood skovene oppe nord på er meget fugtige, lidt mørke og fulde af bregner og mos. Vi fik endda en smule regn i løbet af dagen, men det gjorde bare det hele mere skovagtigt og hyggeligt. Ved et af de sidste udsigtpunkter kunne man se en flok af en type af elge (som vel egentlig nok var en type rensdyr eller sådan noget), som holdt til i parken. Om eftermiddagen kørte vi tilbage til vores motel i Eureka igen.Location:Redwood NP, Eureka, CA

2 kommentarer:

 1. Hej i 2
  Gigantiske træeer, hvor er de flotte.
  Dejligt at høre fra jer . Nu har i kun en uge tilbage af dette eventyr, det må i nyde.
  Vi glæder os meget til i kommer hjem .
  Knuz

  SvarSlet
 2. Kære begge
  Det er da helt vildt så store de træer er. Hvor gamle er de mon?
  Jeg kan forestille mig, at I snart må være "mætte" af seværdigheder. I har godt nok se og oplevet meget. Vi glæder os til at få jer hjem igen :_)
  Knus fra mor/Vibeke

  SvarSlet