torsdag den 3. maj 2012

San Diego

Mandag d. 16 gik turen så mod San Diego. Her tjekkede vi ind i et dorm på et rigtig hyggeligt hostel i Gaslamp District, hvor de fleste barer, restauranter og underholdningssteder ligger. Om tirsdagen begav vi os afsted ud til et stort udendørs shoppingcenter lidt uden for byen. Her fik specielt Katrine shoppet en hel masse nye ting :-)

Om onsdagen d. 18 havde vi besluttet os for at vi skulle opleve Sea World. Desværre var vejret lidt overskyet, så ikke alle vandforlystelser var lige sjove, når man blev ret våd. Tilgengæld så vi to shows, som var helt fantastiske!! Først så vi det klassiske show med Shamu og hans venner. Shamu er en spækhukker født i fangenskab, som kan helt fantastiske ting på kommando. Man bliver virkelig overrasket over, hvor store dyr der er tale om. Senere så vi et delfinshow, med virkelig dygtige delfiner, fugle, menneskelige akrobater og en enkelt hvid hval. Det er helt utroligt, hvad både dyr og mennesker er i stand til! Højdepunktet på dagen var bassinet hvor delfinerne svømmende når de havde "fri". Her havde vi mulighed for at røre ved delfinerne, hvis de havde lyst til at svømme tæt nok på. Det var en hel vild oplevelse flere gange at røre ved deres bløde glatte hud og se deres små hoveder stikke op af vandet og smile til en :-)
Torsdag skulle vi så ud på en lille by-sightseeing i San Diego. Vi startede dagen med, at købe ind til picnic: sandwiches, små gulerødder, jordbær og sodavand. Så kørte vi afsted mod Balboa park. Da vi ankom til parken kunne man køre gratis med en lille "tram"/vogn rundt for at se parken. Da vi var stået af, gik vi op til det store springvand og nød vores picnicfrokost blandt egern og legende børn. Om eftermiddagen kørte vi ned til havnepromenaden for at gå en tur og se på de mange historiske skibe. Her var der desværre også en hel del hjemløse der opholdte sig.

Location:Gaslamp District, San Diego, CA

1 kommentar:

 1. Hej
  Flotte flotte billeder, det må vi også se med egne øjne engang.
  Hvor er i heldige at i oplever så meget, i må snart være fyldt op med oplevelser.
  Jeg glæder mig til i kommer hjem og fortæller om jeres fantastiske oplevelser.
  Der er jo ikke længe til. I må nyde hver eneste dag, inden hverdagen igen banker på.
  Knuz

  SvarSlet